Wat zijn de mogelijkheden voor uitdeuken zonder lakschade?

Heb je geen lakschade en wil je deuken laten herstellen zonder alles met nieuwe lak te spuiten? Het kan goed zijn dat je wel al van deukreparatie zonder spuiten hebt gehoord maar dat je er nooit verder naar gekeken hebt. Jammer, want deze manier van repareren is absoluut de manier om deukjes in een auto snel en voordelig te laten repareren.

Zonder spuiten uitdeuken
Zonder spuiten uitdeuken is een bijzondere techniek waar gelukkig steeds meer mensen van horen maar waar de vele voordelen nog niet heel bekend van zijn. Het is echter de perfecte manier om voordelig je auto te laten herstellen van deuken, zonder dat er daarbij lakschade ontstaat. Hoe het werkt? Om deze handeling succesvol te laten verlopen is speciaal gereedschap nodig, deze worden restyle tools genoemd. Het hefboomprincipe wat met het gereedschap te veroorzaken is masseert de deuken als het ware tot deze weer verdwenen zijn. Het klinkt misschien als een makkelijk klusje maar het moet zeer precies uitgevoerd worden. Wanneer je dit zonder ervaring probeert heb je grote kans op bulten of scheuren in de lak.

Snellere reparatie
Een groot voordeel van uitdeuken zonder spuiten is dat de handeling vaak binnen enkele uren gedaan kan worden, soms is je auto zelfs klaar terwijl je wacht. Bijkomend voordeel is dat deze manier van werken vaak zeker de helft goedkoper is dan de auto overspuiten of onderdelen vervangen. Omdat er geen onderdelen of nieuwe lak nodig is, worden er kosten bespaard op zowel materialen als arbeid. Ook is deze manier van repareren minder belastend voor het milieu doordat er geen gebruik wordt gemaakt van reserve onderdelen of lak.

Reparatie van deuken en verzekering
Als je een offerte wilt voor het herstel van deuken, kijk dan zeker eens op de website van Dentworks, dé specialist in deze doeltreffende behandeling. Dentworks is een professioneel schadeherstelbedrijf voor auto´s dat gespecialiseerd is in deze efficiënte techniek. Dentworks is tevens lid van FOCWA waardoor je zeker bent van een correcte service en een goede prijs, deze prijs word ten alle tijde voor de reparatie afgesproken. In veel gevallen zijn reparaties met uitdeuken zonder spuiten verzekerd. Ook doet Dentworks al het andere werk voor je, contact met je verzekeringsmaatschappij en papierwerk doen zij voor je. Je hoeft alleen akkoord te geven en je auto even in goede handen achter te laten. Je kan je auto altijd snel weer ophalen en genieten van een schadevrije auto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *