Renault Captur kopen bij een autowebshop

Wie ziet ze tegenwoordig niet? De Renault Captur. Je komt ze regelmatig op de Nederlandse snelwegen wel tegen. Dat is niet vreemd want de Capturs zijn erg populair door hun stijlvolle design en de betrouwbare motor. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en zijn samen te stellen in veel verschillende kleurencombinaties. Zeker nu de personalisatie van auto’s een trend is geworden. Gaat u voor de two-tone of toch liever helemaal zwart?

Wat ook een nieuwe trend is, is om bijvoorbeeld deze Renault Captur of een andere auto gewoon online te kopen. Je kunt dan gemakkelijk in je eigen tijd een auto uitzoeken en zelf besluiten wanneer je tot koop overgaat. Het is bovendien veilig, snel en transparant. Je betaalt de auto gemakkelijk via iDeal en de betaling wordt dan op een derdengeldrekening geparkeerd totdat je bij aflevering besluit de auto te houden. De auto wordt namelijk na de betaling na twee dagen al op een moment dat jou uitkomt voor de deur geleverd net zoals je je schoenen gewoon aan huis laat bezorgen.

Vanaf dat moment begint de uitprobeer periode. Je mag de auto dan 14 dagen uitproberen en mocht de auto niet bevallen kun je deze zonder gedoe weer bij je thuis laten ophalen en krijg je het aankoopbedrag terug.

Omdat het bijvoorbeeld om tweedehands Capturs gaat is het natuurlijk belangrijk om te weten of er gebruikssporen aan de auto zitten. Je wilt niet dat je een slechte auto thuis geleverd krijgt. Om dit te voorkomen is de webshop transparant en vertelt je alles over de auto wat er maar bekend is. Zo zijn doormiddel van foto’s alle gebruikssporen in beeld gebracht en zit er een keuringsrapport bij zodat je ook weet wat de status onder de motorkap is. Op deze manier kun je dus niet voor onverwachte verrassingen staan en weet je precies wat je koopt. Volg jij de laatste trend en koop jij je volgende auto ook online?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *