Grijze Lem Multi jethelm

Voor veel scooterrijders valt bij het kopen van een helm de keuze vaak op een jethelm. Een van de voornaamste redenen is, omdat dit type helm makkelijk te dragen is, vaak gebruiksvriendelijk is en vooral erg makkelijk op en af te doen is. Daarnaast is de jethelm open en zul je het minder snel warm of benauwd krijgen bij het dragen van een jethelm. Een jethelm brengt echter ook nadelen met zich mee. Door de open vormgeving is namelijk alleen het hoofd goed beschermd en is de kin en het gezicht grotendeels onbeschermd.

Hier is een oplossing voor in de vorm van een multi jethelm, die zowel als jet- en als systeemhelm gebruikt kan worden. De grijze variant van Lem is een kwalitatief zeer goede multi helm, die bovendien qua uitstraling erg universeel is.

-> Jethelm kopen? Scooteronderdelenshop.com!

Universele multi jethelm met vlotte uitstraling

De multi helm heeft dezelfde open vorm als de traditionele jethelm. Het verschil is dat de multi helm wordt geleverd met een extra kingedeelte, die zeer eenvoudig op de helm te klikken is. Door dit onderdeel heb je altijd de keuze om je helm als jethelm te gebruiken en als systeemhelm, vooral wanneer je langere tochten maakt is soms een systeemhelm prettig, omdat deze net even meer bescherming biedt.

Met de multi helm van Lem heb je dus eigenlijk twee helmen in een! De helm is verder grijs gekleurd, wat zorgt voor een relatief vlotte uitstraling en maakt de helm universeel geschikt qua looks passend bij de meeste type scooters en motoren. De helm heeft diverse stroomlijnen zichtbaar over de buitenschaal die bijdragen aan een snelle look. Deze multifunctionele helm heeft bovendien een erg prettige pasvorm.

-> Het scooterhelmen overzicht – scooteronderdelenshop.com

Gebruiksvriendelijk en extra bescherming voor het hele hoofd en gezicht

De grijze multi jethelm van Lem biedt meer bescherming en maakt het mogelijk om je volledige gezicht te beschermen. Wanneer je het extra kingedeelte gebruikt, sluit het krasvaste vizier namelijk naadloos aan op de ruimte tussen de helm en het kingedeelte.

De Lem Multi heeft een binnenvoering die niet alleen zorgt voor een fijne pasvorm, maar ook deels uitneembaar is, waardoor je de helm eenvoudig goed kunt schoonmaken. De veiligheidssluiting zorgt ervoor dat ook zonder het kingedeelte de helm altijd goed op het hoofd blijft zitten. Wanneer je je scooter of motor voor diverse doeleinden gebruikt en eigenlijk graag een systeemhelm en een jethelm wil hebben, dan is deze grijze multi helm van Lem de beste optie voor jou, waarmee je bovendien het geld van de aanschaf van een extra helm kunt besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *