Bilstein suspension schokdempers import uit de UK

Car tuners met bescheiden middelen hebben het moeilijk. Net zoals golfers uit onderklasse gezinnen. Het is bepaald geen goedkope tijdverdrijf. Die auto onderdelen, zeker de betere, kosten al snel een paar honderd, soms duizenden Euro’s. Mijn maat heeft een goede baan als accountant bij een van de grote vier, die heeft tot nu toe wel tienduizenden Euro’s geïnvesteerd in zijn bolide. Voor mij is dat niet mogelijk. Maar wie niet schat hemeltje rijk is moet slim zijn toch?

Dus ik ging kijken op het internet of er niet ergens een goede deal te vinden was. Ik beperkte met niet tot onze landsgrenzen. Ik ging ook op zoek in de UK, in Duitsland zelfs in Frankrijk. Allemaal talen die ik machtig ben. Enfin, de beste deal vond ik uiteindelijk in Engeland.

Tip: Extreme-Carstyling.co.uk: Bilstein Suspension

Zelfs met verzendkosten was ik nog vele malen goedkoper uit. Top, kan ik ook eindelijk Bilstein schokdempers veroorloven. Snel bestellen voor de Brexit echt gaat intreden en profiteren van deze deals.

Nu we toch bezig zijn ik kan ook wel Eibach veren gebruiken. Gelukkig boden ze op de website ook dit topmerk aan.

Uitgelicht: Extreme-Carstyling.co.uk: Eibach

Ook de Eibach veren waren vele malen goedkoper dan ik ooit in Nederland zou kunnen aanschaffen. Ik ben zeer content met deze twee aankopen. Ik heb het uiteindelijk laten installeren bij een garage want ik heb twee linkerhanden, die kosten kwamen er dan nog wel bovenop, maar dat is onvermijdbaar.

Shoppen in de UK is iets waar ik nog geen ervaring mee had, maar nu ik het geprobeerd heb kan ik zeggen dat het echt wel naar meer smaakt. Dus dit is waarschijnlijk niet de laatste keer dat ik mijn auto onderdelen en misschien ook wel andere goederen koop bij onze noorderburen, want soms is het gewoon goedkoper in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *